sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Amoxicillin Sodium and Sulbactam Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
10ml cetakan botol kalayan filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natoksisilin natrium sareng natrium sulbactam pikeun suntikan, indikasi na nyaéta produk ieu ngandung β-laktamase sambetan-sulbactam, cocog pikeun panyakit tepa anu disababkeun ku baktéri ngahasilkeun énzim, kalebet:

1. inféksi saluran pernapasan luhur: Sapertos inféksi ceuli, irung, sareng tikoro, nyaéta otitis media, sinusitis, tonsilitis, sareng faringitis;
2. Inféksi saluran pernapasan handap: sapertos pneumonia, bronchitis akut, sareng épisode akut tina bronchitis kronis, bronchiectasis, empyema, sareng bisul paru-paru; 3. inféksi sistem Genitourinary; sapertos pyelonephritis, cystitis, sareng urethritis;
4. Inféksi kulit sareng jaringan lemes: sapertos cellulitis, inféksi tatu, furunculosis, dermatitis purulén, sareng pustulosis, panyakit anu ditularkeun séksual; gonorrhea, jsb.
5. inféksi pelvis: inféksi gynecological, inféksi postpartum, jsb.
6. Abses lisan: sapertos ubar bedah, jst.
7. Inféksi sistem anu parah: sapertos meningitis, endocarditis baktéri, peritonitis, osteomyelitis, muriang tipus sareng muriang paratyphoid, pencegahan Endocarditis, jst.

aplikasi
Rumah sakit, klinik, individu

spésifikasi

0.75g1.5g3.0g


Idongengna