sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Ampicillin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium ampisilin pikeun suntikan cocog pikeun inféksi saluran pernapasan, inféksi saluran pencernaan, inféksi saluran kemih, inféksi jaringan lemes, endokarditis, meningitis, sareng sepsis anu disababkeun ku baktéri sénsitip.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.25g0.5g1.0g


Idongengna