sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Azithromycin pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Panyakit radang paru-paru masarakat
Pasén disababkeun ku baktéri patogén sapertos Chlamydia pneumoniae, Haemophilus influenzae, Legionella pneumophila, Moraxella catarrhalis, Mycoplasma pneumoniae, Staphylococcus aureus, atanapi Streptococcus pneumoniae, sareng pangobatan awal peryogi administrasi intravena.

Panyakit peradangan panggul
Disababkeun ku Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae, atanapi Mycoplasma hominis, sareng mimitina dirawat pasién anu peryogi administrasi intravena. Upami disangka baktéri anaérobik tiasa digabungkeun, ubar anti anaérobik kedah ditambihkeun sareng ubar ieu.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

250mg

500mg

Idongengna