sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Azlocillin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium azlocillin pikeun suntikan utamina dianggo pikeun sagala rupa inféksi disababkeun ku baktéri Gram-positip sareng négatip sareng inféksi Pseudomonas aeruginosa, kalebet sepsis, meningitis, endokarditis, pleurisy supuratif, Peritonitis sareng saluran pernapasan handap, saluran pencernaan, saluran biliary, saluran kemih, tulang sareng jaringan lemes sareng organ réproduktif sareng inféksi sanésna, inféksi gynecological sareng obstetric, otitis éksternal anu ganas, kaduruk, kulit sareng inféksi bedah.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g1.0g2.0g


Idongengna