sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Benzathine Penicillin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
12ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Pénisilin benzathine pikeun suntikan utamina dianggo pikeun nyegah kambuh muriang rematik, sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngendalikeun panyebaran inféksi streptokokus.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.6mega1.2mega2.4mega


Idongengna