sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Benzylpenicillin Potassium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
harga:
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
32ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Kalium pénisilin kanggo suntikan, indikasi na nyaéta pénisilin cocog pikeun sagala rupa inféksi anu disababkeun ku baktéri sénsitip, sapertos bisul, bakteriemia, radang paru-paru sareng endokarditis. Pénisilin nyaéta ubar pilihan pikeun inféksi ieu:
1. inféksi streptococcal hemolitik, sapertos pharyngitis, tonsillitis, demam Scarlet, erysipelas, cellulitis, sareng muriang puerperal.
2. Inféksi Streptococcus pneumoniae sapertos pneumonia, otitis media, meningitis sareng bakteriemia.
3. Teu ngahasilkeun inféksi pénisilin Staphylococcus.
4. Antrax.
5. Inféksi Clostridium sapertos tetanus sareng gas gangren.
6. Sipilis (kaasup sipilis bawaan).
7. Léptospirosis.
8. Balik kana muriang.
9. diphtheria.
10. Pénisilin digabungkeun sareng ubar aminoglikosida dianggo pikeun ngubaran Streptococcus viridans endocarditis.

Pénisilin ogé tiasa dianggo pikeun perawatan:
1. meningitis cerebrospinal Epidemik.
2. Actinomycosis.
3. gonorrhea.
4. Fensén angina.
5. Panyakit Lyme.
6. Maéhan langkung seueur inféksi Pasteurella.
7. Beurit ngegel panas.
8. Léksi inféksi.
9. Seueur inféksi anaérobik kecuali Bacteroides fragilis. Pasien anu ngagaduhan panyakit jantung rematik atanapi panyakit jantung bawaan tiasa ngagunakeun pénisilin pikeun nyegah endokarditis inféksi sateuacan ngalakukeun operasi sareng operasi oral, dental, gastrointestinal atanapi urogenital tract.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.8mega1.0mega1.6mega2.0mega


Idongengna