sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Benzylpenicillin Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
32ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:30days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Pénisilin cocog pikeun sagala rupa inféksi disababkeun ku baktéri sénsitip, sapertos bisul, bakteriemia, radang paru-paru sareng endokarditis.
Penicillin mangrupikeun ubar pilihan pikeun inféksi ieu:
1. inféksi streptococcal hemolitik, sapertos pharyngitis, tonsillitis, demam Scarlet, erysipelas, cellulitis, sareng muriang puerperal.
2. Inféksi Streptococcus pneumoniae sapertos pneumonia, otitis media, meningitis sareng bakteriemia.
3. Teu ngahasilkeun inféksi pénisilin Staphylococcus.
4. Antrax.
5. Inféksi Clostridium sapertos tetanus sareng gas gangren.
6. Sipilis (kaasup sipilis bawaan).
7. Léptospirosis.
8. Balik kana muriang.
9. diphtheria.
10. Pénisilin digabungkeun sareng ubar aminoglikosida dianggo pikeun ngubaran Streptococcus viridans endocarditis.


Pénisilin ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran:
1. meningitis cerebrospinal Epidemik.
2. Actinomycosis.
3. gonorrhea.
4. Fensén angina.
5. Panyakit Lyme.
6. Beurit ngegel panas.
7. Léksi inféksi.
8. Seueur inféksi anaérobik kecuali Bacteroides fragilis.
Pasién sareng panyakit jantung rematik atanapi panyakit jantung bawaan tiasa nganggo pénisilin pikeun nyegah endokarditis inféksi sateuacan ngajalankeun operasi lisan, dental, gastrointestinal atanapi saluran urogenital.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.8mega1.0mega1.6mega2.0mega5.0mega10mega


Idongengna