sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Tablet Cefadroxil


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10tablet / lepuh, 10blisters / kotak
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Tablet Cefadroxil cocog pikeun perawatan inféksi saluran kemih, inféksi kulit sareng jaringan lemes, amandel akut, faringitis akut, média otitis sareng inféksi paru-paru anu disababkeun ku baktéri sénsitip. Produk ieu mangrupikeun persiapan lisan sareng henteu kedah dianggo pikeun inféksi parah.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

250mg

500mg

Idongengna