sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Capsalexin Capsules


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10kapsul / leuleuy, 10b listers / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Kapsul Cefalexin dituduhkeun pikeun tonsillitis akut, angina, otitis media, sinusitis, bronchitis, pneumonia sareng inféksi saluran pernapasan anu sanés, inféksi saluran kemih sareng inféksi kulit sareng jaringan lemes anu disababkeun ku baktéri sénsitip. Produk ieu mangrupikeun persiapan lisan sareng henteu kedah dianggo pikeun inféksi parah.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

125mg250mg500mg


Idongengna