sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Bubuk Sodium Cefalotin pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefalotin pikeun suntikan, produk ieu cocog pikeun inféksi saluran pernapasan, inféksi jaringan lemes, inféksi saluran kemih, sepsis, sareng sajabana anu disababkeun ku Staphylococcus aureus anu tahan pénisilin (kecuali bacilli tahan métilis) sareng bacilli gram-négatip sénsitip. Éta tiasa dianggo dina kasus parah. Éta dianggo dina kombinasi sareng antibiotik aminoglycoside, tapi kedah waspada yén éta tiasa ningkatkeun nefrotoksisitas. Produk ieu henteu cocog pikeun penderita meningitis baktéri.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g

2.0g

Idongengna