sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Cefazolin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefazolin pikeun suntikan dituduhkeun pikeun pengobatan otitis media, bronchitis, pneumonia sareng inféksi pernapasan anu sanés, inféksi saluran kemih, inféksi kulit sareng jaringan lemes, inféksi tulang sareng sendi, sepsis, endokarditis inféktif, jst disababkeun ku baktéri sénsitip. Inféksi Hepatobiliary sareng inféksi panon, ceuli, irung sareng tikoro. Produk ieu ogé tiasa dianggo salaku ubar pencegahan sateuacan operasi. Produk ieu henteu kedah dianggo pikeun inféksi sistim saraf pusat. Éta kirang épéktasi pikeun inféksi saluran kemih kronis, utamina anu ngagaduhan anatomi saluran kemih abnormal. Produk ieu henteu kedah dianggo pikeun ngubaran gonorrhea sareng sipilis.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna