sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefepime pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Cefepime digunakeun pikeun ngubaran rupa-rupa inféksi baktéri. Pangobatan ieu kagolong kana kelas ubar anu katelah antibiotik cephalosporin. Gawéna ku ngeureunkeun tumuh baktéri.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna