sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Tablet Dispersible Cefixime


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10tablet / lepuh, 10blisters / kotak
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Cefixime tablets dispersible, nunjukkeun pikeun Streptococcus (kecuali Enterococcus), pneumococcus, Neisseria gonorrhoeae, Branhamococcus catarrhalis, Escherichia coli, Klebsiella, Serratia, Proteus, Inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip cefixime diantara influenza bacilli anu épéktip. Serangan akut tina bronchitis kronis, bronchitis akut ku inféksi baktéri, inféksi rumit bronchiectasis, radang paru-paru; pyelonephritis, cystitis, urethritis gonococcal; inféksi baktéri akut tina sistem bilier (cholecystitis, cholangitis); muriang beureum; média otitis, Sinusitis.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

100mg200mg400mg


Idongengna