sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Tablet Cefixime


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:12tablet / lepuh, 2blisters / kotak
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Tablet Cefixime, dituduhkeun pikeun Streptococcus (kecuali Enterococcus), pneumococcus, Neisseria gonorrhoeae, Branhamococcus catarrhalis, Escherichia coli, Klebsiella, Serratia, Proteus, influenza Inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip cefixime dina bacilli anu épéktip. (1) Serangan akut tina bronchitis kronis, bronchitis akut rumit ku inféksi baktéri, bronchiectasis inféksi rumit, radang paru-paru; (2) Pyelonephritis, cystitis, urethritis gonococcal; (3) Inféksi baktéri akut tina sistem bilier (cholecystitis), Cholangitis); (4) muriang beureum; (5) média otitis sareng sinusitis.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

100mg200mg400mg


Idongengna