sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Cefminox pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefminox pikeun suntikan, produk ieu tiasa dianggo pikeun ngubaran inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip:

1. Inféksi sistem pernapasan: tonsillitis, bisul peritonsilar, bronchitis, bronchiolitis, bronchiectasis (nalika katépaan), saluran pernapasan kronis Panyakit ieu sékundér kana inféksi, radang paru-paru, sareng panyawat paru-paru.
2. Inféksi sistem kemih: pyelonephritis, cystitis.
3. Inféksi beuteung: cholecystitis, cholangitis, peritonitis.
4. Inféksi pelvis: peritonitis pelvis, adnexitis, inféksi intrauterin, peradangan rongga paéh pelvis, peradangan jaringan paréuterin.
5. Sepsis.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna