sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefonicid Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefonisi pikeun suntikan dituduhkeun pikeun inféksi anu disababkeun ku baktéri sénsitip ieu: inféksi saluran pernapasan handap, inféksi saluran kemih, sepsis, inféksi jaringan kulit sareng lemes, inféksi tulang sareng sendi. Éta ogé tiasa dianggo pikeun operasi pikeun nyegah inféksi. Suntikan tunggal 1g cefnixi sateuacan operasi tiasa ngirangan kajadian inféksi pascaoperasi kusabab kontaminasi atanapi kontaminasi poténsial nalika operasi. Pamakéan cefonisi (saatos motong umbilical cord) salami bagian caesar tiasa ngirangan kajadian inféksi postoperative tangtu.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna