sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefoperazone Sodium sareng Sulbactam Sodium pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Produk ieu dipaké pikeun ngubaran inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip:

Inféksi saluran pernapasan (saluran pernapasan luhur sareng handap); inféksi saluran kemih (saluran kemih luhur sareng handap); peritonitis, cholecystitis, cholangitis sareng inféksi intra-beuteung anu sanés; sepsis, meningitis; inféksi kulit sareng jaringan lemes, inféksi panon, Tulang sareng inféksi sendi; panyakit radang pelvis, endometritis, gonorrhea sareng alat kelamin, inféksi saluran, sareng sajabana; pencegahan inféksi pasca operasi disababkeun ku rongga beuteung, ginekologi, kardiovaskular, orthopedics sareng operasi plastik.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g1.5g2.0g


Idongengna