sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefoperazone Sodium sareng Sulbactam Sodium pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefoperazone sareng natrium sulbactam pikeun suntikan, produk ieu dianggo pikeun ngubaran inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip: inféksi pernapasan (saluran pernapasan luhur sareng handap); inféksi saluran kemih (saluran kemih luhur sareng handap); peritonitis, cholecystitis, Cholangitis sareng inféksi intra-beuteung anu sanés; sepsis, meningitis; inféksi kulit sareng jaringan lemes, inféksi panon, inféksi tulang sareng sendi; kasakit radang pelvis, endometritis, gonorrhea sareng inféksi séks sareng saluran sanésna; pencegahan beuteung, gynecological, inféksi Postoperative disababkeun ku kardiovaskular, orthopedics na bedah plastik.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g1.5g2.0g


Idongengna