sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefoperazone Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Éta cocog pikeun sagala rupa inféksi disababkeun ku baktéri sénsitip sapertos pneumonia sareng inféksi saluran pernapasan handap sanésna, inféksi saluran kemih, inféksi saluran biliary, inféksi kulit sareng jaringan lemes, sepsis, peritonitis, sareng inféksi pelvis. Dua anu terakhir kedah digabungkeun sareng baktéri anti anaérobik.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g

Idongengna