sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefoperazone Sodium pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefoperazone pikeun suntikan dituduhkeun pikeun sagala rupa inféksi anu disababkeun ku baktéri sénsitip sapertos pneumonia sareng inféksi saluran pernapasan anu sanés, inféksi saluran kemih, inféksi saluran biliary, kulit sareng inféksi jaringan lemes, sepsis, peritonitis, inféksi pelvis, sareng sajabana anu kadua nyaéta. cocog pikeun kombinasi baktéri anti anaérobik


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g

Idongengna