sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Cefotaxime pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Éta cocog pikeun radang paru-paru sareng inféksi saluran pernapasan handap anu sanés, inféksi saluran kemih, meningitis, sepsis, inféksi beuteung, inféksi pelvis, inféksi kulit sareng jaringan lemes, inféksi saluran réproduktif, tulang sareng inféksi sendi anu disababkeun ku baktéri sénsitip. Cefotaxime tiasa dijantenkeun ubar pilihan pikeun murangkalih meningitis.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.25g0.5g1.0g


Idongengna