sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Cefoxitin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefoxitin pikeun suntikan dituduhkeun pikeun inféksi ieu disababkeun ku baktéri sénsitip pikeun produk ieu: inféksi saluran pernapasan luhur sareng handap, inféksi saluran kemih kalebet gonorrhea, peritonitis sareng inféksi intra-beuteung sareng pelvis anu sanés (Kalebet muriang tipus) · Gynecological inféksi · Tulang sareng inféksi jaringan lemes gabungan · Endocarditis. Kusabab produk ieu épéktip ngalawan baktéri anaérobik sareng stabil janten l-laktamase, éta cocog pikeun inféksi campuran aérobik sareng anaérobik, sareng pikeun produksi β-laktamase. -Lactamase sareng inféksi disababkeun ku baktéri anu sénsitip kana produk ieu.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g1.0g2.0g


Idongengna