sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefpirome Sulfate pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Cefpirome sulfat pikeun suntikan, indikasi na nyaéta produk ieu, anu tiasa dilarapkeun kana inféksi ieu disababkeun ku patogén anu teu dikenal atanapi baktéri sénsitip anu dipikanyaho: inféksi saluran pernapasan handap (pneumonia bronchial sareng pneumonia lobar). Digabungkeun sareng luhur (pyelonephritis) sareng inféksi saluran kemih handap. Inféksi kulit sareng jaringan lemes (cellulitis, bisul kulit sareng inféksi tatu). Inféksi di penderita neutropenia. Bakteriemia / septicemia. Inféksi serius sapertos didaptarkeun di luhur.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g

Idongengna