sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Cefradine pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Cefradine pikeun suntikan dituduhkeun pikeun pharyngitis akut, tonsilitis, otitis media, bronchitis sareng pneumonia disababkeun ku baktéri sénsitip, sapertos inféksi saluran pernapasan, inféksi saluran urogenital sareng inféksi kulit sareng jaringan lemes.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna