sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Ceftazidime pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Ceftazidime pikeun suntikan, produk ieu tiasa dianggo pikeun sepsis, inféksi pernapasan handap, inféksi biliary beuteung, inféksi saluran kemih rumit sareng inféksi kulit anu parah sareng jaringan lemes anu disababkeun ku bacilli gram-négatip sénsitip. Ieu cocog pisan pikeun inféksi imunodefisiensi disababkeun ku sababaraha bacilli gram-négatip tahan ubar, inféksi rumah sakit, sareng inféksi sistim saraf pusat anu disababkeun ku bacilli gram-négatip atanapi Pseudomonas aeruginosa.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g1.0g2.0g


Idongengna