sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Natrium Ceftriaxone sareng Sulbactam Sodium


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:20ml cetakan botol kalayan cap flip-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Produk ieu dipaké pikeun saluran pernapasan handap, saluran kemih, saluran biliary, rongga beuteung, rongga pelvis, kulit sareng jaringan lemes, inféksi tulang sareng sendi anu disababkeun ku baktéri sénsitip. Ogé dianggo pikeun sepsis sareng meningitis.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.5g

Idongengna