sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Cefuroxime pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Cefuroxime pikeun suntikan cocog pikeun inféksi baktéri anu teu dikenal atanapi inféksi anu disababkeun ku baktéri sénsitip. Salaku tambahan, produk ieu ogé tiasa dianggo pikeun nyegah inféksi saatos sababaraha operasi. Dina kaayaan normal, produk ieu nyalira tiasa épéktip, tapi upami kondisina cocog, éta tiasa digabungkeun sareng antibiotik aminoglikosida, atanapi digabungkeun sareng metronidazole (lisan, supositoria, sareng suntikan), khususna kanggo operasi usus besar pikeun nyegah inféksi.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.75g

1.5g

Idongengna