sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Clindamycin fosfat suntik 2ml: 0.3g


tandana

Clindamycin Phosphate Inj  2ml:0.3g

Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun rupa-rupa persiapan farmasi.

Bentuk dosis kalebet: suntikan volume leutik, suntikan volume ageung, suntikan bubuk, tablet, kapsul, suspénsi lisan, jsb.

Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun desain bungkusan sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna milarian mitra.

Wilujeng sumping distributor ubar pikeun ngabahas gawé babarengan.


Idongengna