sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Flucloxacillin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Éta cocog pikeun pengobatan inféksi ieu disababkeun ku baktéri Gram-positip sénsitip, kalebet β-lactamase ngahasilkeun staphylococcus sareng streptococcus:

1. Inféksi kulit sareng jaringan lemes: sapertos bisul, nyeri, bisul, cellulitis, impetigo, kaduruk tepa, panyalindungan korupsi kulit, kaayaan kulit anu tepa, sapertos: maag, éksim sareng inféksi tatu jarawat;
2. Inféksi saluran pernapasan: sapertos radang paru-paru, bisul paru, sinusitis, faringitis, tonsilitis, abses peribody abses, tengah sareng éksternal otitis empyema;
3. Inféksi sanésna: osteomyelitis, inféksi saluran kemih, enteritis, meningitis, endocarditis, sepsis;
4. Upami pantes, éta ogé disarankeun salaku agén pencegahan pikeun operasi operasi anu utama (sapertos bedah kortothacacic sareng orthopedic).

aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.25g0.5g1.0g


Idongengna