sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Nguatkeun Procaine Penicillin pikeun Injeksi


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Indikasi na nyaéta kusabab konsentrasi getih low tina produk ieu, aplikasi na dugi ka inféksi hampang tur sedeng disababkeun ku patogén pénisilin sénsitip pisan, sapertos tonsillitis disababkeun ku grup A streptococcus, muriang Scarlet, erysipelas, streptococcus pneumoniae, pénicillin-sensitive Staphylococcus aureus nyababkeun furuncle, carbuncle, sareng Fersen angina, jst. Produk ieu masih tiasa dianggo pikeun ngubaran leptospirosis, demam kambuh sareng sipilis awal.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.2mega2.0mega4.0mega


Idongengna