sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Kanamycin pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Kanamycin sulfat pikeun suntikan, indikasi Produk ieu cocog pikeun inféksi serius anu disababkeun ku baktéri Enterobacteriaceae sénsitip sapertos Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, Enterobacter aerogenes, Shigella, sareng sajabana sapertos pneumonia, sepsis, inféksi beuteung, sareng sajabana, sering kedah janten digabungkeun jeung ubar antibakteri séjén.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g

Idongengna