sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Suntikan lomyomycin hidroklorida 2ml: 0.6g; 1ml: 0.3g


tandana

Linéomisin hidroklorida inj 2ml: 0.6g; 1ml: 0.3g

Amul coklat

Ampul transparan


Nyayogikeun desain bungkus sareng kustomisasi.

Nyayogikeun sadayana dokumén pendaptaran.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna