sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Mezlocillin Sodium sareng Sulbactan Sodium kanggo Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Indikasi na nyaéta produk ieu ngandung β-lactamase inhibitor-sulbactam, anu cocog pikeun panyawat inféksi anu sedeng dugi parah anu disababkeun ku baktéri anu ngahasilkeun énzim, kalebet: 1. Inféksi sistem pernapasan: sapertos média otitis, sinusitis, tonsillitis, Pharyngitis , radang paru-paru, bronkitis akut sareng parah parah tina bronchitis kronis, bronchiectasis, empyema, bisul paru-paru, sareng sajabana; 2. Inféksi urogénital: sapertos pyelonephritis, cystitis sareng urethritis; 3. Inféksi beuteung: sapertos saluran biliary Inféksi, jst; 4. Inféksi kulit sareng jaringan lemes: sapertos cellulitis, inféksi tatu, furunculosis, dermatitis purulén sareng impetigo; panyakit kelamin: gonorrhea, jst; 5. inféksi panggul: inféksi gynecological, inféksi postpartum, jsb. 6. Inféksi sistem parah: sapertos meningitis, endocarditis baktéri, peritonitis, sepsis, sepsis, sareng sajabana Kanggo inféksi baktéri sistemik fatal, inféksi anu disababkeun ku mikroorganisme anu henteu dikenal atanapi henteu peka, inféksi parah sareng inféksi campuran, jst. disarankeun pikeun ngagabung sareng fungisida sanés pikeun ngubaran.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.625g1.25g2.5g3.75g


Idongengna