sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Mezlocillin pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
20ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Mezlocillin kanggo suntikan dianggo pikeun pernapasan, kikiih, pencernaan, inféksi ginekologis sareng réproduksi disababkeun ku galur sensitif tina bacam Gram-négatip sapertos Escherichia coli, Enterobacter, Proteus, sareng sajabana, sapertos sepsis, meningitis Purulent, peritonitis, osteomyelitis, kulit sareng inféksi jaringan lemes, sareng panon, ceuli, irung, sareng inféksi tikoro.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g1.0g1.5g2.0g3.0g4.0g


Idongengna