sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Oxacillin Sodium pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium oxacillin pikeun suntikan, indikasi produk ieu ngan cocog pikeun pengobatan inféksi staphylococcal anu ngahasilkeun penicillinase, kalebet sepsis, endokarditis, radang paru-paru sareng kulit sareng inféksi jaringan lemes. Éta ogé tiasa dianggo pikeun inféksi campuran anu disababkeun ku Streptococcus pyogenes atanapi pneumococcus sareng Staphylococcus tahan penicillin.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.5g

1.0g

Idongengna