sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Sodium Sulbenicillin pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:20ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Natrium Sulbenicillin pikeun suntikan, indikasi khususna cocog pikeun pneumonia, inféksi saluran kemih, kulit rumit sareng jaringan lemes disababkeun ku Pseudomonas aeruginosa, Proteobacteria sareng baktéri Gram-négatip séjén anu sensitip ka produk ieu Jangkitan sareng sepsis dll. Pikeun inféksi beuteung. sareng inféksi pelvic disababkeun ku baktéri sénsitip produk ieu, éta kedah digabungkeun sareng ubar anti-anaérobik.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.0g

2.0g

Idongengna