sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Injeksi Tinidazole 0.4g: 100ml


tandana

Tinidazole Inj 0.4g: 100ml


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna