sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antibiotik & Antimikrobial

Tripel Pénisilin pikeun Suntikan


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:12ml cetakan botol kalayan alum-cap, 1's / box, 10's / box, 50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Pengobatan Internal Cocog pikeun
Wangun Déwasa: Jenis Bubuk
Téhnologi Farmasi Antibiotik: Sintésis Kimia


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1.2mega    
2.4mega

Idongengna