sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antimalarial & Antiparasit

Capsules Albendazole


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: BIRU
Kuantitas Orde minimum: 100000pcs
Rincian bungkusan: 30 capsules/bottle
Waktos pangiriman: 10days
Sarat pamayaran: TT, L / C
tandana

gambaran

Dipaké pikeun ascariasis, panyakit pinworm.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.1g

Idongengna