sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antimalarial & Antiparasit

Tablet Albendazole


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10tablet / lepuh, 10blisters / kotak
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Dipaké pikeun ascariasis, panyakit pinworm.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

0.2g

0.25g

Idongengna