sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antimalarial & Antiparasit

Suntikan Artemether 1ml; 20mg / 1ml; 40mg / 1ml; 80mg


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: BIRU
Kuantitas Orde minimum: 100000pcs
Rincian bungkusan: 10pcs / kotak
Waktos pangiriman: 10days
Sarat pamayaran: TT, L / C
tandana

gambaran

Artemether inj is suitable for all types of malaria, but it is mainly used for the treatment of chloroquine-resistant falciparum malaria and emergency treatment of dangerous falciparum malaria.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

Artemether Inj

1ml;20mg / 1ml;40mg / 1ml;80mg


Amul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna