sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antipiretik & Nyeri-Killer

Tablet Diclofenac Sodium Entric-coated


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10tablet / lepuh, 10blisters / kotak
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Diclofenac natrium enteric-coated tablets, indikasi na nyaéta
1. Rematik peradangan sareng degenerative: rematik rheumatoid, rematik rheumatoid ngora, ankylosing spondylitis, osteoarthritis sareng tulang tonggong rematik. Sindrom nyeri tulang tonggong.
2. Panyakit rematik non-artikuler, sapertos nyeri taktak, tenosynovitis, bursitis, myalgia sareng nyeri traumatis saatos latihan, jst.
3. Serangan akut tina asam urat.
4. Nyeri nyeri post-traumatic sareng postoperative sapertos: post-traumatic, post-traumatic, nyeri huntu, nyeri sirah, jst; nyeri atanapi peradangan dina gynecology, sapertos: dismenorrhea primér atanapi apendisitis.
5. Inféksi anu nyeri pisan dina ceuli, irung, sareng tikoro tiasa dianggo salaku terapi panambah, contona: tonsilitis pharyngitis, otitis. Panyakit primér tiasa dipasihan perlakuan anu cocog numutkeun prinsip pangobatan umum.
6. Éta ngagaduhan pangaruh antipiretik dina muriang déwasa sareng murangkalih.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

25mg50mg100mg


Idongengna