sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antipiretik & Nyeri-Killer

Diclofenac natrium suntik 2ml: 50mg / 3ml: 75mg


tandana

Diclofenac Sodium Inj 2ml:50mg / 3ml:75mg


Ampul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun rupa-rupa persiapan farmasi.

Bentuk dosis kalebet: suntikan volume leutik, suntikan volume ageung, suntikan bubuk, tablet, kapsul, suspénsi lisan, jsb.

Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun desain bungkusan sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna milarian mitra.

Wilujeng sumping distributor ubar pikeun ngabahas gawé babarengan.


Idongengna