sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antipiretik & Nyeri-Killer

Ketoprofen pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Pangaruh anti radang langkung kuat tibatan ibuprofen, kalayan réaksi kirang ngarugikeun sareng handap karacunan. Lisan gampang nyerep tina saluran pencernaan. Dipaké pikeun rematik rheumatoid, rematik rheumatoid, osteoarthritis, ankylosing spondylitis sareng asam urat.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

100mg

Idongengna