sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antipiretik & Nyeri-Killer

Suntikan Natrium Metamizole


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:1ml ampol
2ml ampolé, 10 bungkus / baki / kotak, 400 kotak / karton
5ml ampolé, 10 bungkus / baki / kotak, 400 kotak / karton
Waktos pangiriman:30days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Éta tiasa dianggo pikeun ngagentos muriang nalika muriang tinggi, sareng tiasa ogé dianggo pikeun nyeri sirah, migrain, nyeri otot, nyeri sendi sareng dismenorrhea. Produk ieu ogé ngagaduhan pangaruh anti rematik anu kuat sareng tiasa dianggo pikeun rematik rheumatoid rematik, tapi kusabab produk ieu tiasa nyababkeun réaksi ngarugikeun serius, éta jarang dianggo dina panyakit rematik.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

1ml: 250mg2ml: 500mg5ml: 2500mg


Idongengna