sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antipiretik & Nyeri-Killer

Suntikan Paracetamol 2ml: 300mg / 5ml: 750mg / 100ml: 1g


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: BIRU
Kuantitas Orde minimum: 100000pcs
Rincian bungkusan: 2ml ampole, 10sampul / baki, 10trays / box, 5sampul / baki / kotak
Waktos pangiriman: 30days
Sarat pamayaran: TT, L / C
tandana

gambaran

Paracetamol Inj 2ml:300mg/5ml:750mg/100ml:1g

Indikasi na kanggo muriang sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngagentos nyeri hampang dugi sedeng, sapertos nyeri sirah, nyeri otot, arthralgia sareng neuralgia, dismenorrhea, nyeri kanker sareng analgesia saatos dioperasi. Produk ieu tiasa dianggo dina pasién anu alérgi atanapi teu sabar kana aspirin. Produk ieu henteu épéktip pikeun sagala jinis nyeri parna sareng colic otot lemes visceral.


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

2ml:300mg / 5ml:750mg / 100ml:1g

Idongengna