sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antipiretik & Nyeri-Killer

Tablet Paracetamol 100mg 500mg


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:10tablet / lepuh, 10blisters / kotak
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Ieu dianggo kanggo muriang disababkeun ku pilek atanapi flu biasa. Éta ogé dipaké pikeun ngagentos nyeri hampang dugi sedeng sapertos nyeri sirah, nyeri sendi, migrain, nyeri huntu, nyeri otot, neuralgia, sareng dismenorrhea.


spésifikasi

100mg

500mg

Idongengna