sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Antiviral

Suntikan Ribavirin 1ml: 100mg; 2ml: 0.25g


tandana

Ribavirin Inj  

1ml: 100mg;2ml: 0.25g

Amul coklat


Ampul transparan



Nyayogikeun desain bungkus sareng kustomisasi.

Nyayogikeun sadayana dokumén pendaptaran.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna