sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Sistem Pernapasan

Asarone pikeun Nyuntik


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:BIRU
Kuantitas Orde minimum:100000pcs
Rincian bungkusan:7ml botol tubular nganggo filp-off, 1's / box, 10's / box50's / box
Waktos pangiriman:10days
Sarat pamayaran:TT, L / C
tandana

gambaran

Asarum pikeun suntikan dituduhkeun pikeun radang paru-paru, asma bronkial, panyakit paru-paru obstruktif kronis sareng batuk, ékséktorasi, wheezing, jst


aplikasi

Rumah sakit, klinik, individu


spésifikasi

8mg

Idongengna