sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Rengse Produk Apotéktip>Sistem Pernapasan

Suntikan Chlorphenamine Maleate 1ml: 10mg


tandana

Chlorphenamine Maleate Inj 1ml: 10mg

Amul coklat

Ampul transparan


Perusahaan kami nyayogikeun sababaraha rupa olahan farmasi.

Wangun dosis kalebet: suntikan volume alit, suntikan volume ageung, bubuk suntikan, tablet, kapsul, gantung lisan, jst.

Dina waktos anu sasarengan, kami nyayogikeun desain bungkus sareng inpormasi pendaptaran.


Ayeuna nuju milarian pasangan.

Wilujeng distributor ubar pikeun ngabahas kerjasama.


Idongengna